• 0786.222.888 | 0737.521.591
  • comanda@smartbalance.ro

Despre noi

Salut!


In primul rand, ne pare bine ca ne-ai gasit si ca te intereseaza sa afli lucruri despre noi. Sa stii ca e reciproc. Noi suntem Smart Balance si am vrea sa punem cartile pe fata, ca la un joc de poker in care noi mizam totul si culmea, fara sa simtim vreun risc.


Miza noastra suna asa: suntem producatori la nivel global, suntem cool si creativi, iti promitem ca te vom face sa te simti ca un supererou, mereu in fastmotion, atunci cand ai nevoie. Pe langa Romania, brandul nostru are oportunitatea sa fie prezent si pe alte meleaguri precum Germania, UK, SUA si Dubai. Ca tot ziceam de poker, la masa unde jucam, noi stam pe scaunul liderului de piata.


Desi suntem pretty big, nu ne-am culcat pe o ureche. Unul dintre principiile noastre este calitatea. Fiecare piesa din care produsele noastre sunt asamblate, sunt de tip premium. Cum altfel sa fii un supererou puternic daca nu ai echipamentul cel mai bun?


Noi zicem ca deja am anuntat un raise destul de mare pe care noi credem ca nu-l poti ignora. Prietenia ta este raspunsul cel mai bun pe care-l asteptam.


Ne gasesti aici, pe site si pe facebook:


https://www.facebook.com/HoverboarduriSmartBalance/


Have a nice day and keep it balanced.