Dacă deja deţii un cont la noi, te rugăm sa te autentifici aici.

Detalii personale
Adresa
Parola
Newsletter


PROVIDER ANUNTURI SRL în calitate de operator de date cu caracter personal colectează următoarele date: nume, prenume, e-mail, telefon, adresă.
Scopul colectării datelor personale este acela de a realiza actul comercial, livrarea produselor, asigurarea garanției produselor cumpărate conform legii și pentru realizarea comunicării cu dvs. ,cumpărătorul, inclusiv în scopuri de marketing.
Datele colectate pot fi transmise către firmele reprezentate de noi și către companiile de curierat. Perioada de stocare a datelor cu caracter personal este de 24 luni dacă legea nu specifică altceva.
Conform GDPR aveți: dreptul la informare și acces; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, portare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de a va opune prelucrării și de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a vă adresa justiției sau de a adresa o plângere ANSPDCP
Solicitările privind protecția datelor pot fi adresate către Responsabilul cu Protecția Datelor, Dl. Adrian Magda, prin e-mail la adresa: adrian.magda@gdprservicii.ro
Declar ca sunt de acord cu folosirea datelor mele personale conform informării de mai sus!  
Cele mai vandute