1.Q: Hoverboard-ul poate fi folosit atât de adulti cât și de copii?

1.A: Produsul poate fi folosit atât de adulti cât și de copii neavand o limita de varsta dar o greutate maxima admisa de 120 kg.

2.Q:  Exista mai multe culori sau modele pentru hoverboard-uri?

2.A: Exista o gama variata de culori, de asemenea exista și diferite modele.

3.Q: De la ce varsta pot folosii copiii hoverboard-ul?

3.A: Folosirea hoverboard-ului nu este condiționată de varsta copiilor, dar este important ca persoana ce folosește produsul sa aibă o greutate de aproximativ 30 kg pentru un bun control.

4.Q: Ce inseamna autobalans?

4.A: Autobalans-ul este un sistem de ultima generație ce autoechilibreaza hoverboardul paralel cu solul, scăzând foarte mult riscul accidentărilor în momentul utilizării produsului.


Pregateste-te de distractie cu noul tau hoverboard de la Smartbalance! Indiferent daca te plimbi prin oras sau ai nevoie de o modalitate de transport eficienta pentru a ajunge la servici, un hoverboard te poate ajuta. Este un mijloc de transport100% ecologic si un gadget de ultima generatie pe care merita sa il incerci. Deasemenea, este un mijloc de transport personal care nu are nevoie de controale manuale sau de un ghidon pentru directie. Avand un design placut si care atrageatentia vei deveni rapid senzatia parcului. Detaliile atent lucrate si calitatile tehnice deosebite vor reusi sa te impresioneze. Un hoverboard este un gadget de aventura, economic si ecologic care iti poate oferi cele mai frumoase experiente.

Un hoverboard este ideal pentru weekend-urile de vara atunci cand iti doresti sa faci ceva diferit. Mai ales daca prietenii tai au deja cate un model atunci un hoverboard de la Smartbalance te va ajuta sa te integrezi mai usor. Aici la Smartbalance vei putea gasi modelul potrivit pentru necesitatile tale. Indiferent daca iti doresti un hoverboard offroad pentru a te putea deplasa pe teren accidentat sau un model simplu care sa iti garanteze cateva ore de distractie in parc in weekend-uri vei putea sa le descoperi pe toate acestea chiar aici. In plus, iti punem la dispozitie si accesorii pentru hoverboard originale, astfel incat sa te poti bucura pentru mult tip de gadget-ul tau. Daca nu stii ce model ti se potriveste poti sa te bazezi pe consultantii nostri care iti vor oferi recomandarile necesare pentru a face cea mai buna alegere.

Modelele prezentate aici in aceasta categorie sunt de calitate premium la un pret avantajos.Cumpara cu incredere si profita de avantajele oferite de acest mijloc de transport unic si interesant care te va transforma intr-o aparitie demna de admirat oriunde ai folosi hoverboard-ul tau.

Afişare 1 - 60 din 368 (7 pagini)
Recomandarile noastre