10 MODURI DE A-ȚI FACE HOVERBOARD-UL SĂ ARATE ȘI SĂ SE SIMTĂ UNIC


Autocolantele

Acestea sunt cea mai simplă și mai accesibilă modalitate de a vă personaliza hoverboard-ul. Dacă sunteți un fan al supereroilor, animalelor, muzicii sau artei, puteți găsi o mare varietate de autocolante prefabricate în magazinele online sau fizice. O notă personală plăcută ar fi să cumpărați un autocolant din fiecare loc pe care îl vizitați. Astfel veți avea un suvenir care nu ocupă prea mult spațiu în bagaj, în timp ce vă personalizați hoverboard-ul.


Lumini cu leduri

Benzile cu LED-uri pot fi atașate cu ușurință la aripile roților sau la baza hoverboard-ului tău, astfel încât de fiecare dată când aluneci pe străzi noaptea să fii vizibil altor vehicule și, de ce nu, să întorci capetele după hoverboard-ul tău super elegant.


Desene personalizate

Dacă sunteți creativ și talentat, adăugați o notă mai personală oferindu-i hoverboard-ului o lucrare de desen personalizată. Acesta este un mod de a vă transforma hoverboard-ul într-o capodopera unică. Este decizia ta ce culori alegi, modele sau texturi. Posibilitățile sunt practic nesfârșite și vei avea un hoverboard care să-ți reflecte personalitatea. Asigurați-vă că îl puteți elimina cu ușurință, în cazul în care vă plictisiți de acel design mai târziu.


Banda aderenta

Hoverboard-urile noastre vin de obicei cu bandă aderenta, deoarece suntem preocupați să vă oferim mai mult control în timpul călătoriei. Dar asta nu înseamnă că nu o poți schimba așa cum ți-ai dori: adaugă diverse desene, logo-uri și modele pentru a-ți completa personalitatea și a îmbunătăți estetica hoverboard-ului tău, rămânând în același timp practic.


Huse pentru roți

Ele vin în diferite materiale și modele. Finisajele cromate sau texturile din fibră de carbon pot adăuga o notă de eleganta hoverboard-ului tău. Vestea bună este că sunt ușor de instalat și transformă instantaneu aspectul hoverboard-ului tău.


Difuzoare Bluetooth

Difuzoarele Bluetooth încorporate vă vor oferi muzica preferată în timp ce vă plimbați prin parc. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați telefonul prin Bluetooth și sunteți gata să mergeți pe ritm.


Skin-uri

Acestea sunt folii de vinil care vin într-o varietate de culori și modele, permițându-vă să schimbați aspectul hoverboard-ului în câteva minute. De asemenea, oferă protecție împotriva zgârieturilor, păstrând hoverboard-ul tău ca nou pentru mai mult timp.


Aripi și bare de protecție

O altă modalitate eficientă de a vă proteja hoverboard-ul de zgârieturi și lovituri ar fi aripioarele și barele de protecție, deoarece acestea nu numai că vă vor proteja hoverboard-ul de deteriorare, ci și îi vor adăuga un plus de stil. Aripioarele si barele de protectie pot veni in diferite materiale: cauciuc, plastic sau metal. Alegeti-va preferatele.


Ghidonul

Pe lângă stil, ghidonul va oferi hoverboard-ului dumneavoastră control suplimentar și stabilitate în timpul mersului. Ca să nu mai vorbim că pot fi folosite și pentru a efectua trucuri și cascadorii grozave. Dar – sfat prietenos – asigurați-vă că începeți să faceți trucuri și cascadorii grozave atunci când sunteți deja avansat în călătoria cu hoverboard-ul, deoarece altfel puteți cădea cu ușurință și vă puteți răni.

În plus, ghidonul este reglabil și il poți seta în funcție de înălțimea ta.


Hoverboard-uri personalizate

Deoarece hoverboard-urile sunt din ce în ce mai populare în aceste zile, există artiști care sunt specializați în design personalizat de hoverboard. Îți pot transforma viziunea în realitate, creând o capodopera personalizată care să te reprezinte perfect pe tine, pasiunile tale sau, de ce nu, filmele sau serialele tale preferate.


Ce mai asteptati, lăsați-vă imaginația să zboare și personalizați-vă hoverboard-ul până când acesta devine o reflectie a stilului și personalității dumneavoastra unice. Faceți din fiecare călătorie o aventură de neuitat.