ClickCease
Cos Cumparaturi

Despre noi

SMART BALANCE ESTE UN BRAND TEHNOLOGIC, CARE PRODUCE, DISTRIBUIE ȘI COMERCIALIZEAZĂ CU MÂNDRIE VEHICULE ELECTRICE PE TERITORIUL UE ÎNCEPÂND DIN 2016.

NE PLACE SĂ GÂNDIM ȘI SĂ PROIECTĂM AVÂND ÎN VEDERE URMĂTOARELE PRINCIPII:

1. 1. Inovație: Inginerii noștri sunt mereu la curent cu cele mai recente tehnologii dezvoltate, astfel încât produsele noastre beneficiază întotdeauna de cele mai recente și performante caracteristici tehnologice.

2. Siguranță: Nu am construi niciun vehicul cu care noi înșine nu ne-am simți în siguranță la volan. Noi suntem primii utilizatori ai produselor noastre și, înainte de a lansa orice produs nou pe piața UE, ne asigurăm temeinic că produsul este sigur pentru a fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp. Produsele noastre sunt certificate UL2272 (deși nu este obligatoriu în UE, este un must have în primul rând pentru noi, iar în al doilea rând pentru clienții noștri).

3. Calitate: Spre deosebire de majoritatea comercianților cu amănuntul de mare volum, noi nu vom sacrifica niciodată calitatea pentru profit. Produsele noastre sunt construite pe cadre din aluminiu sau carbon, bateriile noastre sunt întotdeauna încapsulate într-o carcasă exterioară ignifugă, ventilată în mod natural, astfel încât să își păstreze calitatea pentru o perioadă lungă de timp, iar plăcile noastre de bază sunt întotdeauna rapide pentru a comunica cu sistemele secundare (de exemplu, giroscoapele, funcția de auto-echilibrare, accelerația), astfel încât produsele noastre să ofere plimbări rapide, receptive, lungi și echilibrate de fiecare dată când sunt folosite.

Printre produsele noastre preferate se numără: Hoverboard-urile, Hoverkart-uri, Trotinete Electrice și Biciclete Electrice, Motociclete Electrice, toate acestea fiind construite la nivel înalt, atât pe partea de software, cât și pe partea de hardware.

Călătoriți ani de zile, nu luni, cu marca originală Smart Balance.


Frozen Stuff S.R.L.

Adresa: București, șoseaua Pipera, nr. 3-5, camera 1, bloc 1E, scara 1, etaj 2, Sector 1 - J40/11801/2014, CUI 33681936

Telefon: 0786.222.888

Email: comanda@smartbalance.ro