In anul 2015, Smart Balance a intrat pe piata din Romania cu o serie de produse de ultima generatie destinate atat copiilor, cat si adolescentilor si de ce nu, adultilor.

Trendul ascendent, cat si dorinta noastra de a oferi in permanenta cele mai performante gadget-uri, a condus firesc la diversificarea gamei de produse. 

 

Prin urmare, de mai bine de doi ani sub marca Smart Balance fanii nostri pot gasi trotinete electrice, biciclete electrice, motociclete electrice pentru oras sau macadam, o serie intreaga de Segway-uri si mai nou, asa-zisul Mobility Scooter-SB60+ ( ideal pentru persoanele cu mobilitate scazuta).

Prin comercializarea vehiculelor electrice pe o piata considerata insuficient dezvoltata, Smart Balance a devenit in Romania ultimilor ani un adevarat trend-setter al transportului ecologic urban.  

 

Hoverboard-urile, principala atractie pentru copii a marcii se regaseste in aproape 100 de modele si culori. Cele mai exigente cerinte sunt astfel indeplinite distractia, buna dispozitie si adrenalina fiind la cote maxime.

 

Trotinetele electrice marca Smart Balance, sunt dedicate atat copiilor dar si adultilor, in ideea promovarii unui stil de viata suta la suta ecologic din punct de vedere al transportului urban. Astfel, drumul pana la locul de munca poate deveni unul mult mai rapid si eficient fata de cel clasic. (Autoturisme sau mijloace de transport in comun)

 

Impatimitii  sporturilor extreme pot gasi sub marca Smart Balance, doua gadget-uri ce imbina perfect curajul, adrenalina si echilibrul. Sub numele de Solo Wheel.

 

Adrenalina pura, 60 km/ora si o telecomanda wireless. Este ceea ce defineste in cateva cuvinte Skateboard-ul OffRoad.

 

“VEDETA” incontestabila a marcii noastre, este evident motocicleta electrica SB50 cunoscuta si sub denumirea de Harley. Atentia pe care am acordat-o de-a lungul timpului cerintelor publicului, ne-a determinat sa imbunatatim modelul initial, astfel incat, varianta 2018 are urmatoarele dotari:

- GPS

- Aplicatie Android si IOS

- Suspensii fata-spate

- Far cu led si stop pe frana

- Semnalizator

- Autonomie 60 km

- Greutate sporita maxim suportata de 200 kg

- Baterie detasabila

 

SB Bike 1. Desi este cea mai compacta (fiind si pliabila) bicicleta electrica de pe piata, ofera o autonomie de aproximativ 25 km, la o viteza maxima de 25km/h. Pentru o siguranta sporita sb bike 1 este dodata cu frane pe discuri pe ambele roti, far cu led si stop pe frana.

 

Sb Bike 30.

Cel mai recenta bicicleta electrica marca smart balance imbina perfect stilul urban cu ideea de agresivitate sportiva si ideea de “100% eco”, in care am crezut cu tarie inca de la inceput, din 2015. Construita din aluminiu, cu o autonomie de peste 50 km si o viteza maxima de 25 km/h bicicleta electrica sb bike 30 se regaseste intr-o varietate incredibila de culori.

Cele mai vandute