7 TRUCURI PE CARE LE POȚI FACE CU HOVERBOARD-UL TĂU


Dincolo de simpla plimbare cu un hoverboard dintr-un loc în altul, există o mulțime de trucuri și manevre pe care le poți învăța. Copiii pot stăpâni actul de autoechilibrare în aproximativ 20 de minute, în timp ce altora le poate lua până la o săptămână pentru a câștiga încredere. Chiar dacă nu ești încă încrezător în echilibrul tău, există o varietate de trucuri impresionante pe care începătorii le pot învăța și de care se pot bucura. Indiferent dacă ești un rider începător sau experimentat, întotdeauna ai ceva nou de învățat.


În acest articol, vom explora câteva sfaturi și trucuri pe care le puteți face cu hoverboard-ul și vă vom duce abilitățile la nivelul următor. Vă rugăm să rețineți că la SmartBalance.ro veți găsi întotdeauna hoverboard-uri de înaltă calitate care vă vor ajuta să efectuați aceste trucuri în siguranță și cu ușurință.


Stăpânirea elementelor de bază

Înainte de a putea începe să faceti trucuri pe hoverboard, trebuie să stapaniti elementele de bază. Asigurați-vă că aveți un bun simț al echilibrului și că știți să vă deplasați înainte, înapoi și să vă întoarceți. Odată ce te simți confortabil cu mișcările de bază, poți începe să experimentezi manevre mai avansate.


Rotirea în cercuri

"The Spin" este foarte ușor, dar cu siguranță va impresiona oamenii. Pentru a face acest lucru, mutați greutatea pe un picior și utilizați acel picior pentru a pivota hoverboard-ul într-un cerc. După ce ați terminat o rotație, treceți la celălalt picior și continuați să vă învârtiți.


Rotirea cu un singur picior sau „Barza”.

Dacă vă simțiți confortabil să va rotiți în cerc, puteți trece la următorul nivel făcând o rotire cu un singur picior. Acesta necesită ceva curaj, totuși. Începeți prin a sta pe hoverboard cu ambele picioare timp de câteva secunde, până când vă simțiți confortabil și apoi ridicați un picior de pe sol. Folosiți celălalt picior pentru a pivota hoverboard-ul într-un cerc în timp ce vă echilibrați pe un picior. Dacă vă învârtiți puțin mai repede, amintiți-vă să nu vă panicați și să reduceți greutatea pe care o puneți pe bara de protecție.


Saltul

Un alt truc distractiv de încercat pe hoverboard este săritul. Începeți prin a merge înainte și apoi să sariti de pe hoverboard cu ambele picioare. Pe măsură ce aterizați, încercați să reveniți pe hoverboard și să continuați să va plimbati. Acest lucru poate necesita ceva practică, dar odată ce ați înțeles, este un truc grozav pentru a le arăta prietenilor.


Mersul înapoi

Dacă te simți încrezător, încearcă să mergi cu hoverboardul înapoi. Începe prin a întoarce hoverboard-ul și apoi muta greutatea înapoi pentru a te deplasa în marșarier. Menține o talie dreaptă, ceea ce înseamnă că doar gleznele ar trebui să fie în mișcare. Asigurați-vă că aveți suficient spațiu și practicați această manevră încet la început.


180 sau The Turnstyle

180 (The Turnstyle) este un truc popular și mai avansat cu hoverboard, care implică întoarcerea hoverboard-ului în aer. Pentru a face acest lucru, sari de pe hoverboard și rotește-ți corpul la 180 de grade înainte de a ateriza înapoi pe placa. După cum puteți vedea, este puțin dificil pentru începători, așa că vă sfătuim să faceți acest lucru numai dacă vă simțiți încrezători în reacțiile voastre rapide și, desigur, aveți o judecată bună. Este un truc distractiv de încercat după ce ai însușit unele dintre elementele de bază, dar asigură-te că ai un prieten sau un membru al familiei care să te ajute, pentru orice eventualitate.


Vârtejul sau sensul giratoriu de un picior

Acesta este un truc grozav pe hoverboard în care te miști într-un stil circular, pe un picior. Pentru a face acest lucru, trebuie să pui o mână pe capacul roții și un picior în spatele tau. Ridică piciorul și apucă-l cu mâna rămasă. Trebuie să-ti menții corpul relaxat, așa că ghemuieste-te și apleca-te înainte sau înapoi pentru a te învârti. Acesta este un truc mai avansat care necesită o anumită îndemânare, dar cel puțin ești mai aproape de pământ.


The Magic Carpet Ride sau The Genie

Acest truc cu hoverboard-ul implică echilibrarea genunchilor cu tibia și picioarele ancorate pe perne până când te simți suficient de confortabil pentru a ridica picioarele de pe sol și a te deplasa. Acest truc îți oferă iluzia de a pluti pe sol și este ușor pentru începători, necesitând doar controlul complet al hoverboard-ului și mișcărilor corpului. De asemenea, puteți adăuga variații, cum ar fi deplasarea centrului de greutate sau rotirea și întoarcerea.


Când vine vorba de hoverboarding, siguranța este întotdeauna o prioritate. Asigurați-vă că purtați echipamentul de siguranță adecvat, cum ar fi o cască și genunchiere, atunci când încercați aceste sfaturi și trucuri. În plus, utilizați întotdeauna hoverboard-uri de înaltă calitate de la o sursă de încredere, cum ar fi Smart Balance.


Oferim o mare varietate de hoverboard-uri de înaltă calitate, perfecte atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii avansați. Cu funcții precum lumini LED și difuzoare Bluetooth, îți poți personaliza hoverboard-ul pentru a se potrivi stilului tău. În plus, cu caracteristici de siguranță precum certificarea UL (puteți verifica aceste informații pe pagina produsului), vă puteți simți sigur că utilizați un hoverboard care îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță.


Da, hoverboarding-ul este o modalitate distractivă și interesantă de a te deplasa, iar cu aceste sfaturi și trucuri, îți poți duce abilitățile la nivelul următor. Nu uitați să exersați în siguranță și să utilizați echipamente de înaltă calitate.