CUM AU CUCERIT HOVERBOARD-urile CULTURA POP: HOVERBOARD-urile ÎN FILME ȘI VIDEOCLIPURI MUZICALE FAIMOASE

 

De la apariția lor iconică din Back to the Future II, hoverboard-urile au cucerit, fără îndoială, cultura pop, lăsând o amprentă de neșters asupra industriei divertismentului. Rețelele de socializare au jucat un rol esențial, cu videoclipuri virale care prezintă trucuri, dansuri și provocări uluitoare cu hoverboard-uri, captivând milioane de oameni din întreaga lume. Îmbrățișate de celebrități, sportivi și influenceri, hoverboard-urile s-au integrat perfect în viața noastră de zi cu zi și continuă să ne captiveze imaginația. Iată câteva exemple de hoverboard-uri în filme:


Filme


Înapoi în viitor Partea II (1989) a prezentat un hoverboard pe care Marty McFly obișnuia să călătorească în timp. Hoverboard-ul din acest film a fost o recuzită, dar a ajutat la popularizarea ideii de hoverboard care acum, datorită progreselor tehnologice, este o realitate pentru noi toți.

The Amazing Spider-Man 2 (2014) a prezentat un hoverboard pe care Peter Parker obișnuia să se deplaseze. Hoverboard-ul din acest film a fost un hoverboard adevărat și a fost folosit în unele dintre scenele de acțiune.

Ready Player One (2018). Acest film a prezentat o varietate de hoverboard-uri, inclusiv unele care au fost folosite în lumea realității virtuale a OASIS și erau un amestec de recuzită și hoverboard-uri reale.

Proiectul Adam (2022) prezintă mai multe hoverboard-uri, care sunt folosite de personaje pentru a călători. Hoverboard-urile din filme sunt, de asemenea, un amestec de recuzită și hoverboard-uri adevărate.


Muzică


Muzica este una dintre acele industrii primitoare, iar hoverboard-urile nu sunt o excepție. Nu numai că paparazzi au surprins celebrități mari mergand pe hoverboard-uri, dar artiști și vedete de film precum Wiz Khalifa, Jamie Foxx, Lilly Allen, Justin Bieber, Jessica Alba și Chris Brown au îmbrățișat aceste dispozitive futuriste.

Colaborarea perfectă dintre muzică și hoverboard-uri este evidentă în diferite videoclipuri muzicale, cum ar fi „Test Me” al artistului britanic JME, care prezinta produse hoverboard și a strâns peste cinci milioane și jumătate de vizualizări:

Chiar și artiști americani precum Young Thug și Famous Dex au încorporat hoverboard-uri în muzica și spectacolele lor, arătând influența pe scară largă a acestor gadget-uri în cultura pop. Pe măsură ce tendința continuă să crească, se pare că nu există un final pentru impactul hoverboard-urilor asupra divertismentului și stilului nostru de viață.

Platformele de socializare sunt inundate de videoclipuri cu oameni care fac trucuri, învață să se plimbe pe hoverboard-uri, participând la provocări virale sau împărtășind clipuri amuzante pe hoverboard.

Este probabil ca hoverboard-urile să continue să fie prezentate în cultura populară în anii următori și, pe măsură ce tehnologia continuă să se dezvolte, acestea vor deveni tot mai accesibile. Acest lucru le va face și mai populare și ne putem aștepta să le vedem în și mai multe filme, videoclipuri muzicale și alte forme de divertisment.

Credem cu tărie că hoverboard-urile vor deveni în cele din urmă o parte din viața de zi cu zi. Dacă se întâmplă acest lucru, ar putea revoluționa transportul și ar putea face mai ușoara deplasarea oamenilor. Ele sunt deja folosite pentru o varietate de alte scopuri, cum ar fi recreere, livrare și chiar aplicații militare.

Dar, desigur, doar timpul va spune ce rezervă viitorul hoverboard-urilor. Cu toate acestea, este clar că au potențialul de a deveni o parte majoră a culturii pop și a vieții de zi cu zi. Și până când viitorul devine prezent, Smart Balance Shops sunt aici cu o gamă largă de hoverboard-uri pentru orice gust și orice fel de stil de viață.