CUM SĂ ALEGI UN HOVERBOARD PENTRU COPIII TĂI: UN GHID PENTRU PĂRINȚI


Hoverboard-urile sunt distractive, rapide și reprezintă o modalitate excelentă de a te deplasa. Cu toate acestea, cu atât de multe opțiuni pe piață, poate fi dificil să alegeți hoverboard-ul potrivit pentru copilul dumneavoastră. Iată un ghid al părinților pentru a alege hoverboard-ul perfect pentru copiii dumneavoastra.


1. Siguranța

Când vine vorba de orice tip de transport, siguranța ar trebui să fie întotdeauna o prioritate. Înainte de a cumpăra un hoverboard, asigurați-vă că acesta are certificări de siguranță de la organizații de renume, cum ar fi UL, CE sau RoHS. Aceste certificări garantează că hoverboardul îndeplinește standardele de siguranță și a fost supus unor teste riguroase pentru a se asigura că este sigur pentru utilizare. SmartBalance.ro vinde numai hoverboard-uri certificate UL, iar aceste informații le puteți găsi pe pagina produsului.


2. Limitele de vârstă și greutate

Hoverboard-urile vin cu diferite limite de vârstă și greutate, așa că este important să le verificați înainte de a face o achiziție. Asigură-te că hoverboard-ul pe care îl ai în vedere este adecvat pentru vârsta și greutatea copilului tău. Dacă copilul dumneavoastra este prea mic sau prea ușor, este posibil să nu poată controla hoverboardul în mod corespunzător, ceea ce ar putea duce la accidente. SmartBalance.ro se asigură că puteți găsi aceste informații pe pagina produsului.


3. Dimensiunea roții

Dimensiunea roților unui hoverboard poate avea un impact semnificativ asupra performanțelor sale. Roțile mai mici sunt mai bune pentru utilizarea în interior și pe suprafețe netede, în timp ce roțile mai mari sunt mai bune pentru utilizarea în exterior și pe terenuri mai accidentate. Dacă copilul dumneavoastra va folosi hoverboard-ul în principal în interior, atunci un hoverboard cu roți mai mici ar trebui să fie suficient. Dacă îl va folosi în aer liber, atunci un hoverboard cu roți mai mari ar putea fi o opțiune mai bună. Veți găsi aceste informații, de asemenea, pe pagina produsului. Asigură-te doar că le verifici pe SmartBalance.ro înainte de a cumpăra.


4. Durata de viață a bateriei

Durata de viață a bateriei unui hoverboard este, de asemenea, un aspect important. Asigură-te că hoverboard-ul pe care îl alegi are o durată de viață a bateriei care este potrivită pentru nevoile copilului tău. Dacă copilul dumneavoastra va folosi hoverboard-ul pentru perioade lungi de timp, atunci veți dori să alegeți unul cu o durată de viață a bateriei mai lungă. Cu toate acestea, țineți cont de faptul că o durată de viață mai lungă a bateriei înseamnă de obicei un preț mai mare.

Experții noștri te sfătuiesc să alegi un hoverboard cu o baterie de 4AH. Standardul este de 1,8-2AH, dar autonomia este înjumătățită. La magazinele SmartBalance, vei găsi hoverboard-uri cu baterie de 4AH și care pot parcurge până la 15-18 km cu o încărcare completă. Asta se traduce în timp de distracție mai lung, mai mult timp petrecut în aer liber pentru copil, etc.

Detalii despre durata de viață a bateriei sunt incluse și în descrierea produsului la SmartBalance.ro.


5. Prețul

Hoverboard-urile au o gamă largă de prețuri, de la câteva sute de euro la peste o mie de euro. Deși este tentant să optezi pentru cea mai ieftină opțiune, ține cont de faptul că primești ceea ce plătești. Este posibil ca hoverboard-urile mai ieftine să nu aibă aceleași caracteristici de siguranță sau durabilitate ca și opțiunile mai scumpe. Merită să investești într-un hoverboard de calitate, care să dureze ani de zile. Din fericire, la SmartBalance.ro puteți găsi hoverboard-uri care se potrivesc oricărui buget, asigurați-vă că folosiți filtrele pentru a alege ce este potrivit pentru copilul dumneavoastră.


6. Echipat cu giroscop

Atunci când achiziționați un hoverboard pentru dumneavoastră sau pentru copilul dumneavoastră, este important să vă asigurați că este echipat cu un giroscop care este conectat direct la placa de bază. Acest lucru este esențial pentru a facilita echilibrul automat și pentru a-l face mai ușor de manevrat. Un giroscop este ca o magie, permițând hoverboard-ului să revină întotdeauna la o poziție de echilibru orizontală, ceea ce face ca rider-ul să rămână pe el fără efort.

Este important de știut că hoverboard-urile mai ieftine nu vin cu un giroscop sau au unul improvizat, ceea ce duce la un echilibru lent și instabil. Giroscopul din hoverboard-urile noastre folosește o tehnologie avansată, care este folosită și la elicoptere, ceea ce îl face foarte eficient în facilitarea echilibrului automat.


7. Diferite tipuri de plăci de bază

Există trei tipuri de hoverboard-uri: cele cu o placă de bază dedicată, cele cu o placă de bază improvizată și cele fără placă de bază. Cel mai recomandat tip este cel cu o placă de bază dedicată, deoarece garanteaza siguranța în timpul mersului.

Hoverboard-urile cu o placă de bază dedicată au un giroscop sensibil care ajută la reglarea instantanee a autoechilibrului, ceea ce face mai ușor pentru copii să meargă și să învețe rapid. De asemenea, acestea se comportă mai bine pe terenuri accidentate și, cel mai important, reduc riscul de a cădea sau de a se răni.

Pe de altă parte, hoverboard-urile cu plăci de bază improvizate au un sistem de autoechilibrare deficitar, iar utilizatorii cad adesea din cauza reacțiilor lente și imprecise.

Hoverboard-urile fără placă de bază nu sunt recomandate, deoarece pot fi periculoase și reprezintă un risc pentru siguranța rider-ului. Prin urmare, este esențial să vă asigurați că hoverboard-ul are o placă de bază dedicată pentru a garanta o experiență de condus sigură și plăcută.


8. Plasticul nu este fantastic

Este esențial să luați în considerare materialele de construcție. Un cadru din aluminiu este foarte recomandat datorită proprietăților sale ușoare și durabile, care oferă o autonomie și o rezistență mai mare la șocuri mecanice.

Hoverboard-urile cu rame și roți din plastic ABS sunt, de obicei, mai ieftine, dar sunt, de asemenea, mai fragile și predispuse la crăpături sau deformări, ceea ce duce la pierderea echilibrului automat.

Pe de altă parte, hoverboard-urile cu structuri metalice, cum ar fi fierul sau fonta, pot fi grele, cu autonomie redusă și mai susceptibile la crăpături și fisuri.

Pentru performanțe și siguranță optime, cel mai bine este să alegeți hoverboard-uri cu cadre din aluminiu ranforsat și roți cu structură internă din aluminiu sau metal, precum cele pe care le oferim la Magazinele Smart Balance.


9. Hoverkart pentru mai mult confort

Atunci când alegeți un hoverboard pentru copilul dumneavoastra este esențial să luați în considerare dacă acesta este compatibil cu un hoverkart. Unii copii pot prefera să folosească un hoverkart, care este un accesoriu cu trei roți care transformă hoverboard-ul într-un kart electric cu mânere.

Cu toate acestea, cele mai multe hoverboard-uri ieftine nu au un senzor dublu de presiune, care este necesar pentru compatibilitatea cu hoverkart-urile. Prin urmare, este esențial să optați pentru un hoverboard compatibil cu un hoverkart, precum cele pe care le oferim noi, care au caracteristicile necesare pentru o utilizare sigură și plăcută.


10. Anvelope antiperforare

Un alt aspect important este să căutați modele care au "anvelope anti-înțepătură". Aceste anvelope sunt concepute pentru a preveni înțepăturile, care pot provoca spargerea anvelopei și căderea utilizatorului. Este important să alegeți un hoverboard cu anvelope durabile și fiabile, care pot rezista pe o varietate de terenuri, inclusiv pe suprafețe accidentate, cum ar fi betonul și pietrișul. Investind într-un hoverboard cu anvelope anti-înțepături și roți rezistente, părinții se pot asigura că copiii lor au o experiență de mers sigură și plăcută.

Alegerea hoverboardului potrivit pentru copilul dumneavoastră poate fi o sarcină descurajantă, dar cu informațiile corecte, nu trebuie să fie. Asigurați-vă că acordați prioritate siguranței, verificați limitele de vârstă și greutate, luați în considerare dimensiunea roților și durata de viață a bateriei și nu vă zgârciți la preț. Cu aceste sfaturi în minte, veți putea găsi hoverboard-ul perfect pentru copilul dumneavoastră, de care se va bucura ani de zile.