MĂSURI DE SIGURANȚĂ PENTRU HOVERBOARD: DE CE MAGAZINELE SMART BALANCE SUNT ALEGEREA SIGURĂ


Noi, la Smart Balance, ne mândrim cu faptul că oferim clienților noștri cele mai sigure hoverboard-uri de pe piață. Prioritatea noastră principală este să le asigurăm clienților plimbări în siguranță, iar acest lucru îl realizăm printr-o serie de măsuri de siguranță încorporate în hoverboard-urile noastre. Iată câteva dintre măsurile de siguranță pe care le-am luat pentru a garanta siguranța clienților noștri:


1. Hoverboard-uri care nu se deformează datorită cadrelor din aluminiu ranforsat

Cadrul hoverboard-urilor noastre este fabricat din aluminiu ranforsat în punctele cheie de susținere a utilizatorului, spre deosebire de alte hoverboard-uri care sunt fabricate din plastic. Acest lucru asigură faptul că hoverboard-ul nu se deformează din cauza impacturilor provocate de utilizator atunci când cade sau când lovește placa de borduri. În plus, pe un teren ușor accidentat, stresul asupra cadrului din plastic provoacă deformări în timp, ceea ce face ca hoverboard-ul să își piardă echilibrul și să își schimbe centrul de greutate, ceea ce îl face mai dificil și mai periculos de manevrat pentru utilizator.


2. Jante din aluminiu care nu se deformează

Hoverboard-urile noastre au roți cu cadre din aluminiu și carcase de protecție pentru motorul metalic, spre deosebire de majoritatea cadrelor roților din plastic fără carcase de protecție pentru motor. Acest lucru asigură faptul că roțile nu se deformează în timp, făcând manevrele periculoase.


3. Hoverboard-ul nu va lua foc datorită bateriilor sale cu învelișuri de protecție

Bateriile noastre au un înveliș de protecție din material ignifugat în caz de funcționare neconformă. Acest lucru asigură că hoverboard-ul nu va lua foc sau va exploda, prevenind astfel rănirea sau arsurile utilizatorului. De asemenea, bateriile noastre au măsuri de siguranță împotriva tensiunii variabile și a supraîncărcării, asigurând că roata nu se va opri brusc, astfel încât nu poate provoca căderea utilizatorului. De asemenea, celulele bateriei au perforații de ventilație, prevenind supraîncălzirea în timpul utilizării prelungite.


4. Ușor de menținut echilibrul datorită unei plăci de bază de înaltă tehnologie cu firmware de auto-echilibrare patentat

Hoverboard-urile noastre au o placă de bază de înaltă tehnologie cu un firmware giroscopic și de auto-echilibru patentat, ceea ce le face SUPER UȘOR de manevrat. Partea activă a tehnologiei îi ajută chiar și pe începători să își păstreze echilibrul, asigurându-se că hoverboardul își menține echilibrul în mod automat odată pornit. Placa noastră de bază are, de asemenea, o funcție de firmware care limitează accelerația maximă, rezultând o deplasare mai lină, fără smucituri sau reacții bruște din partea hoverboard-ului, indiferent de reacțiile bruște ale utilizatorului.


5. Pachete de hoverboard cu scaune pentru copii mici

Pentru copiii mici, cu vârste cuprinse între 4 și 8 ani, recomandăm pachetele hoverboard cu scaun, care elimină componenta de echilibru activ din ecuația unei plimbări reușite cu hoverboardul și minimizează accidentele. Avem o gamă de pachete la prețuri rezonabile, inclusiv scaune ergonomice obișnuite, scaune confortabile, căptușite cu spumă moale, și pachete de top constând într-un hoverkart sau un scaun cu suspensie activă dublă, care face plimbarea mai confortabilă și poate fi folosit și pe hoverboard-uri off-road.


6. Gama de hoverboard-uri pentru diferite terenuri

Nu vă recomandăm să mergeți cu hoverboard-urile pe teren accidentat. Cu toate acestea, avem o gamă completă de hoverboard-uri, de la hoverboard-uri pentru asfalt (regular, transformers 6.5, transformers 8, hummer) la hoverboard-uri pentru toate tipurile de teren sau chiar off-road. De asemenea, avem hoverboard-uri cu scaune pentru asfalt și off-road.


7. Evitați să mergeți pe ploaie sau pe suprafețe umede.

Nu vă recomandăm să vă plimbați pe ploaie sau pe suprafețe umede, deoarece produsul se poate defecta în timpul utilizării. Nu există un hoverboard rezistent la apă.


8. Instrucțiuni de siguranță pentru utilizarea hoverboard-urilor

Oferim instructiuni de siguranță pentru utilizarea hoverboard-urilor, inclusiv pentru a nu merge pe teren accidentat, pentru a nu merge pe ploaie sau pe suprafețe umede și recomandăm utilizarea echipamentului de protecție, cum ar fi căștile, genunchierele și cotierele. Recomandăm, de asemenea, ca orice utilizator cu vârsta sub 16 ani să fie supravegheat de adulți atunci când se deplasează și ca hoverboard-urile fără scaun să fie utilizate numai de utilizatori cu o greutate de cel puțin 25 kg și/sau cu vârsta de cel puțin 8 ani. În cele din urmă, le reamintim clienților noștri că este strict interzis să circule cu hoverboard-urile pe șosea.


9. Ascultarea muzicii în căști

Ascultarea muzicii cu căștile în timp ce mergeți pe un hoverboard nu este recomandată din mai multe motive. În primul rând, aceasta poate distrage atenția utilizatorului de la împrejurimi, făcându-l să nu fie conștient de eventualele pericole sau obstacole. În al doilea rând, purtarea căștilor poate bloca sunetele importante, cum ar fi traficul care se apropie sau pietonii, ceea ce poate duce la accidente. În cele din urmă, purtarea căștilor poate împiedica, de asemenea, conducătorul să audă orice avertismente sau semnale din partea altora, cum ar fi cineva care strigă pentru a le atrage atenția. Din aceste motive, este mai sigur să folosiți difuzoarele bluetooth încorporate pe hoverboard pentru a asculta muzică sau pur și simplu pentru a vă bucura de plimbare fără nicio distragere a atenției.


Concluzie

La Smart Balance, luăm foarte în serios siguranța. Am investit în cele mai noi tehnologii și materiale de ultimă generație pentru a ne asigura că hoverboard-urile noastre sunt sigure pentru toată lumea. Urmând instrucțiunile noastre de siguranță, clienții noștri se pot bucura de beneficiile hoverboard-urilor fără riscul de accidente sau răniri.