TOP 9 ACCESORII DE CARE FIECARE PROPRIETAR DE HOVERBOARD ARE NEVOIE


V-ați gândit vreodată să vă personalizați plimbarea pe hoverboard? Cu o varietate de accesorii disponibile la Smart Balance, vă puteți îmbunătăți experiența cu hoverboard-ul și o puteți face și mai plăcută. Am făcut o listă de accesorii pe care le poți cumpăra pentru hoverboard-ul tau:


1. Geantă pentru hoverboard:

Dacă doriți să cărați hoverboard-ul, cumpărați o geantă. Este un accesoriu esențial care vă va ajuta să vă păstrați hoverboardul în siguranță ferit de zgârieturi și, de asemenea, să va ușureze transportul.


2. Hoverkart:

Hoverkart-urile sunt o modalitate distractivă și incitantă de a vă îmbunătăți experiența generală cu hoverboard-ul, deoarece vă puteți transforma hoverboardul într-un kart rapid care vă permite să vă așezați în timp ce mergeți. Este un accesoriu perfect pentru cei care doresc să se bucure de fiorul unui kart tradițional. Hoverkart-urile disponibile la Smart Balance au un cadru robust, un scaun confortabil și ghidon pentru direcție, în timp ce unele modele vin cu suporturi pentru picioare reglabile și frână de mână. Nu vă faceți griji, sunt ușor de asamblat și le puteți atașa la hoverboard-uri de dimensiuni standard, disponibile și în magazinul nostru.


3. Lumini LED:

Luminile LED pot adăuga o dimensiune suplimentară de stil și siguranță plimbării cu hoverboard-ul, deoarece pot fi atașate de roți, caroserie sau chiar sub suporturile pentru picioare ale hoverboard-ului - acestea din urmă vor crea un efect rece, strălucitor. Dar luminile LED nu sunt doar elegante, ci pot îmbunătăți vizibilitatea pe timp de noapte sau în condiții de lumină scăzută și sunt disponibile într-o gamă de culori și modele, permițându-vă să vă personalizați călătoria. Unele chiar vin cu diferite moduri de iluminare, cum ar fi clipirea sau pulsația, pentru a adăuga un nivel suplimentar de distracție și emoție călătoriei tale.


4. Scaun pentru hoverboard:

Aceste accesorii populare vă pot transforma hoverboard-ul într-un vehicul așezat, de obicei reglabil și ușor de instalat. Ele vă permit să vă plimbați confortabil cu hoverboard-ul pentru perioade lungi de timp și, de asemenea, să vă îmbunătățiți echilibrul și stabilitatea. Scaunele pentru hoverboard-uri sunt grozave pentru cei care folosesc hoverboard-ul pentru călătorii mai lungi sau pentru cei care caută confort. Și da, vin într-o varietate de culori și modele, astfel încât să vă puteți personaliza hoverboard-ul pentru a se potrivi cu stilul dumneavoastra personal sau pentru a se potrivi cu culoarea anului.


5. Mânere pentru hoverboard:

Mânerele îmbunătățesc stabilitatea și controlul și sunt recomandate în special pentru începătorii care încă se obișnuiesc să mearga pe hoverboard. Le puteți atașa la mijlocul hoverboard-ului pentru a le ține în timp ce mergeți sau vă pot servi ca o modalitate convenabilă de a transporta hoverboard-ul atunci când nu este utilizat, făcându-l mai ușor de transportat.


6. Apărătoare pentru hoverboard:

Apărătoarele pentru hoverboard sunt fabricate din plastic sau cauciuc și sunt un accesoriu important pentru a vă proteja hoverboard-ul de deteriorare. Va trebui să le atașați la puțurile roților pentru a preveni murdăria, pietrele și resturile să sara și să deterioreze hoverboard-ul... sau pe dumneavoastra. Ele vă pot ajuta, de asemenea, să mențineți un control mai bun asupra hoverboard-ului și să vă ofere aderență suplimentară pentru picioare. Apărătoarele vin într-o varietate de culori și stiluri, dar scopul lor este în principal practic.


7. Încărcătoare pentru Hoverboard:

Incărcătorul este cel care alimentează bateriile din interiorul hoverboard-ului, permițându-i acestuia să se miște și este important să ai un încărcător fiabil, compatibil cu tipul de baterie al hoverboard-ului tău. Asigurați-vă că utilizați numai încărcătorul recomandat de producătorul hoverboard-ului dumneavoastra, deoarece utilizarea unui încărcător incorect sau de calitate scăzută poate deteriora bateria sau chiar poate provoca un incendiu. Asigurați-vă întotdeauna că urmați instrucțiunile de încărcare care vin odată cu hoverboard-ul pentru a preveni orice accident și aveți la îndemână un încărcător de rezervă în caz de urgență.


8. Difuzoare Bluetooth:

Cine nu iubește muzica? Desigur, veți dori să ascultați melodia preferată în timp ce vă plimbați pe hoverboard. Difuzoarele Bluetooth pentru hoverboard-uri sunt proiectate pentru a fi mici și portabile, ușor de atașat și sunt de obicei rezistente la intemperii, astfel încât să nu vă faceți griji că difuzoarele se vor deteriora dacă sunteți prins de ploaie. Dar trebuie sa aveti grija ca hoverboard-ul dumneavoastra sa nu fie plouat, deoarece nu există un hoverboard rezistent la apă. Ascultarea muzicii în timpul plimbarii nu va consuma bateria hoverboard-ului dumneavoastra, deoarece acestea vin cu baterii încorporate. Mai mult, ascultarea muzicii folosind difuzoarele Bluetooth și nu cu căștile în timpul călătoriei vă va feri de accidente.


9. Încuietori pentru hoverboard:

Îți lași hoverboard-ul într-un cartier nu atât de sigur? Folosește un lacăt! Este un dispozitiv folosit pentru a vă asigura hoverboard-ul, dacă il atașați la un obiect imobil precum un suport pentru biciclete sau un stâlp. Ele vin în diferite forme și dimensiuni și pot fi fabricate din oțel, aluminiu sau plastic. Știți deja ce vă vom recomanda: orice, în afară de plastic! Multe încuietori pentru hoverboard sunt ușoare și portabile.


Știți deja că Smart Balance este un loc minunat pentru a găsi aceste accesorii dar și altele pentru hoverboard-ul dumneavoastra.


Du-ți călătoria la nivelul următor personalizându-ți hoverboard-ul cu accesorii.