ClickCease
Cos Cumparaturi
Children Sale

Disc frana SB 50

Disc frana SB 50
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • Model: DSB50
Estimat Livrare (Curier Rapid)
Plaseaza comanda in urmatoarele ore, minute si secunde si primesti produsul:
Marţi, 06 Iun
Pret: 160,00 RON
Pret: 160,00 RON
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
Rata lunara: lei Detalii
Cumpara in rate
DE LA 13,33 lei in rate fara dobanda

Descriere

Disc frana SB 50 

Recenzii

Scrie o recenzie

1 Stea 5 Stele


Poze Produs (Optional)
Adauga Poza Produs

Comanda Rapida

Ne place alegerea ta! Lasa-ne un numar de telefon si te sunam in cateva minute pentru detalii cu privire la livrare. Procesam comenzile rapide cu prioritate, asa ca beneficiezi de cel mai mic timp de asteptare

Captcha

Recenziile din magazinul online Smart Balance Romania sunt moderate de catre utilizatori umani (cu privire la exprimare si vocabular potrivit pentru mediul online). Termenul mediu de publicare a unei postari aprobate este de 60 zile.

Recenziile din magazinul online Smart Balance Romania sunt moderate de catre fluxuri de date si automatizari (cu privire la folosirea unor cuvinte sau imagini indecente; cu privire la identificarea si expunerea acelor recenzii plasate de clienti care detin o factura de achizitie de la Smart Balance Romania).

Posibilitatea plasarii unei recenzii in magazinul online Smart Balance Romania este publica si nu poate fi restrictionata; Recenziile pot fi postate de catre:

  • clienti directi (Identificam aceste recenzii prin campurile “Email” si “Serie si Numar Factura” ), si sunt marcate in mod corespunzator cu simbol de Achizitie Verificata
  • utilizatori ai produselor noastre sau beneficiari ai sesiunilor de test-drive si inchiriere
  • oricare alti utilizatori ai magazinului online Smart Balance Romania;