ClickCease
Cos Cumparaturi

FAQs

INTREBARI FRECVENTECU CE VITEZA MERGE?

Atinge viteza de 15 km/ora. Pentru a fi in siguranta purtati casca, genunchiere si cotiere!


CE LIMITA DE GREUTATE SUPORTA?

Pentru siguranta si cea mai buna utilizare va recomandam o limita de greutate de 120kg!


CAT DE GREU ESTE DE MANEVRAT SMART BALANCE?

Este de fapt destul de usor , intuitiv si natural. Majoritatea persoanelor sunt capabile dupa aproximativ 15 min de a merge liberi. Sunt necesare doar cateva sfaturi date de expertii nostrii la punctele de lucru sau in manualul de utilizare gasit in cutia Smart Balance!


CAT ARE AUTONOMIA BATERIA?

Scooterul nostru Smart Balance are baterie Samsung Originala cu o autonomie de 4ore. Autonomia variaza in functie de drumul parcurs, inclinatia drumului, temperatura, greutatea utilizatorului.Se parcurg de obicei intre 15-20 km.

Se reincarca in aproximativ 1 ora dupa care poate fi folosit din nou aproximativ 4 ore!


CAT DE REZISTENTE SUNT SMART BALANCE?

Smart Balance au fost proiectate pentru a fi foarte durabile si rezistente la apa, nisip, vant. Ele suporta lovituri destul de severe insa nu recomandam umiditatea excesiva!


SE OFERA GARANTIE?

Smart Balance vin cu o garantie de 365 de zile pentru piesele produse de producator. Orice deterioarare ulterioara utilizarii necorespunzatoare sau din neglijenta nu sunt acoperite de garantie. 


TRIMITETI IN AFARA ROMANIEI?

Desigur! Trimite oriunde pe glob. In Romania shippingul este gratuit iar pentru alte tari sau continente va putem trimite e la unul din birourile nostre din Los ANgeles (USA), Germania (Europe), Anglia( Europe) sau Dubai (Asia)!


CUM VA PUTEM CONTACTA?

Daca aveti intrebari referitoare la plasarea unei comenzi sau repararea Smart Balanace puteti utiliza chatul nostru, numarul de telefon sau vizitarea unui dintre punctele noastre de lucru de la AFI Palace Cotroceni sau Oraselul Copiilor!


CAT DUREAZA SA IMI AJUNGA COMANDA SCOOTERULUI SMART BALANCE

Pentru comenzile online poate dura intre 7-12 zile lucratoare, perioada variind in functie de modelul dorit. Daca avem in stoc modelul dorit de dumneavostra durata de expediere este de  3 zile lucratoare.


CARE ESTE POLITICA DE RETURURI?
Satisfactia dumneavoastra  este foarte importanta pentru noi asa ca va oferim 14 zile de proba pentru produsul Smart Balance. Daca nu sunteti multumiti va oferim banii inapoi in aceasta perioada. Orice zgarietura sau distrugere a Smart Balance anuleaza orice retur