ClickCease
Cos Cumparaturi

Regulament ONEY

PLATA IN RATE FARA DOBANDA CU CARDUL DE DEBIT/SALARIU, prin ONEY
Solutiile de Creditare Oney (3xOney si 4xOney) sunt furnizate de Oney Bank persoanelor fizice eligibile pentru costuri nesemnificative (maximum 0,5% din valoarea totala a creditului), fiind rambursabile in maximum 60 de zile (pentru 3xOney) sau 90 de zile, dar nu mai mult de 3 luni (pentru 4xOney).

3xONEY:

Exemplu reprezentativ pentru 3xOney cu costuri nesemnificative : Pentru un credit de 900 de lei acordat prin 3x Oney pentru achizitii de pe smartbalance.ro, clientul va plati urmatoarele sume :

• o rata initiala de 304,50 lei, dintre care 4.50 lei reprezinta costul creditului

o Aceasta rata se plateste la momentul plasarii comenzii;

• 2 rate lunare de 300 lei fiecare, care se ramburseaza la fiecare 30 de zile de la plata ratei initiale:

o A doua rata: 300 lei, la 30 zile distanta de la plata primei rate

o A treia rata: 300 lei, la 60 zile distanta de la plata primei rate

Total comanda: 900 lei

Total cost client: 904,50 lei

Pentru un credit rambursat in termen de 60 de zile, respectiv in cazul exemplului de mai sus, rata dobanzii fixe este 6,08%, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 6,2993%. Costul pentru client este de 4,50 lei, reprezentand 0,5% din valoarea totala a creditului, iar valoarea totala a creditului este de 904,5 lei.

4xONEY:

Exemplu reprezentativ pentru 4xOney cu costuri nesemnificative : Pentru un credit de 1.600 de lei acordat prin 4x Oney pentru achizitii de pe smartbalance.ro, clientul va plati urmatoarele sume :

• o rata initiala de 408 lei, dintre care 8 lei reprezinta costul creditului

o Aceasta rata se plateste la momentul plasarii comenzii;

• 3 rate lunare de 400 lei fiecare, care se ramburseaza la fiecare 30 de zile de la plata ratei initiale:

o A doua rata: 400 lei, la 30 zile distanta de plata primei rate

o A treia rata: 400 lei, la 60 zile distanta de plata primei rate

o A patra rata: 400 lei, la 90 zile distanta de plata primei rate

Total comanda: 1600 lei

Total cost client: 1608 lei

Pentru un credit rambursat in termen de 90 de zile (si nu mai mult de 3 luni), rata dobanzii fixe este 4,06% si dobanda anuala efectiva (DAE) este de 4,1554%. Costul pentru client este de 8 lei, reprezentand 0,5% din valoarea totala a creditului, iar valoarea totala a creditului este de 1.608 lei.

Acesta este un exemplu indicativ pentru o solutie de creditare ONEY. Informatiile finale vor fi incluse in e-mailul de confirmare impreuna cu graficul de rambursare final, odata cu acceptarea creditului si finalizarea comenzii pe smartbalance.ro.

Informatiile simulatorului de credit sunt orientative si nu reprezinta o obligatie contractuala a Oney Bank sau smartbalance.ro de a furniza o Solutie de Creditare Oney. Maxima valoare a creditului ce poate fi primit va fi determinata pe baza informatiilor fiecarui client aplicant si va fi supus evaluarii interne a Oney Bank.

Prevederile OUG nr. 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori, asa cum a fost modificata nu se aplica Soluțiilor de Creditare Oney, care raman supuse legislatiei generale privind protectia consumatorilor, incluzand, dar fara a se limita la Ordonanta de Guvern nr. 85/2004 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta privind serviciile financiare (“OUG nr. 85/2004”).

Conform OUG nr. 85/2004, beneficiati de un termen de 14 zile calendaristice pentru a va retrage din contractul de credit incepând cu data încheierii contractului de credit. Contractul de credit se considera a fi incheiat la data primirii e-mailului de confirmare, sub rezerva acceptarii electronice (prin bifarea casutei electronice) de catre dvs., a Termenilor si Conditiilor Generale aplicabile acordarii online a Solutiilor de Creditare Oney (3xOney si 4xOney) (“Termenii si Conditiile Generale”) si a solicitarii creditului de dvs. prin click pe butonul “Plata in rate” pe website-ul Oney Bank. Indeplinirea criteriilor de eligibilitate pentru acordarea Solutiilor de Creditare Oney, mentionate in Termenii si Conditiile Generale, nu va confera in mod automat dreptul de a obtine Solutiile de Creditare Oney, care raman conditionate de aprobarea Oney Bank pe baza analizei sale interne.

Va rugam sa retineti ca ulterior efectuarii verificarilor interne (in maximum 14 zile de la data acceptarii electronice de catre dvs. a ofertei de creditare si a Termenilor si Conditiilor Generale) creditul va poate fi refuzat. Solutiile de Creditare Oney sunt disponibile exclusiv pentru produsele vandute online pe smartbalance.ro sau in showroom-ul Smart Balance din Bucuresti, Calea Serban Voda nr 81-83 si sunt valabile pentru un credit de minimum 450 Lei si maximum 12000 Lei.

Solutiile de Creditare Oney sunt disponibile si rezervate doar persoanelor fizice majore (minimum 18 ani) avand capacitate de exercitiu deplina la data acceptarii Termenilor si Conditiilor Generale, care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

(i) sunt rezidenti in Romania (cetateni romani si cetateni straini rezidenti romani);

(ii) sunt consumatori, in intelesul legislatiei aplicabile si prin urmare nu actioneaza in scopuri de natura profesionala sau comerciala;

(iii) detin un card de debit Visa sau Mastercard valabil (excluzand carduri preplatite/carduri care solicita sistematic autorizari cum ar fi VISA Electron si Maestro), emise de o institutie de credit din România sau de o sucursala din Romania a unei institutii de credit din UE, avand un termen de valabilitate ce depaseste cu mai mult de 2 luni de zile durata Solutiei de Creditare Oney selectate (3x, 4x), sau detin orice alte metode de plata, asa cum sunt specificate acestea de Oney Bank.

Oney Bank este o instituție de credit franceza autorizata sa desfasoare activitati de creditare si de plata de Autoritatea Franceza de Control Prudential si Rezolutie (“ACPR”), organizata si functionand ca societate pe actiuni în conformitate cu legislatia din Franta, cu un capital social de 51.286.585 euro, inregistrata in Registrul Comertului si Societatilor din Lille Metropole sub numarul 546 380 197, cu sediul situat in str. Avenue de Flandre, nr. 34, Croix (59170), numar de telefon +40 317 305 050 si adresa de email: serviciulclienti.ro@oney.com.

Oney Bank este supravegheata, in primul rand, de autoritatea competenta franceza, ACPR, precum si de Banca Naționala a României (“BNR”) si furnizeaza Solutiile de Creditare Oney transfrontalier, fara prezenta fizica pe teritoriul Romaniei (avand in vedere natura exclusiv online a activitatii de creditare), desfasurand activitati de creditare a consumatorilor in Romania in conditiile libertatii de a furniza servicii in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului 99/2006 privind institutiile de credit si adecvarea capitalului, cu modificarile ulterioare, fiind inregistrata in registrul public al BNR cu privire la instituțiile de credit UE care au notificat prestarea de servicii in mod direct in Romania, conform notificarii din 31/10/2019 (a se vedea lista BNR https://www.bnr.ro/Registre-si-Liste-717.aspx#IC)”.